Også i år ble det arrangert fellestreff med Rogaland på Årabrot like utenfor Haugesund. Lørdag 18 august dro en fin gjeng fra Bergen i morgentimene og kjørte i følge ned fra Sandvikvåg

Litt grått og trist vær førte til at oppmøte var heller labert ved banen. Men litt utsikt til blå himmel i det fjerne og opplett førte til at det kom stadig nye biler og ansikter. Etterhvert som banen ble klargjort og det nærmet seg førermøte hadde nesten et tyvetalls biler stilt opp for litt banekjøring. Alt fra E36 Compact til E39 M5, Z4 Coupe og flere lettere friserte E30`er samt en Porsche 911 4S som fikk lov å leke litt.

Banen tørket noenlunde opp etter kun kort tid, og de som hadde lyst kunne nesten kjøre så mye de ville. Det gikk stort sett i frikjøring med hjelm da det var mest ønsket, men noen familiekjøringer ble skviset inn mot slutten. Dagens mest kjøreglade var en hvit E36 Touring med M3 maskin og understell. Den ble kusket rundt banen av eier Terje Wahlberg og co-fører Sonja Vikse, mens dagen mest spektakulære kjøring var det Bjørn Werner Larsen i sin lett gjenkjennelige E30 M3 som sto for. Han vant også, som vanlig, pris i utstillingsklassen med sin strøkne M3.

Dagen ble rundet av med Rogalands avdelingen sin premiering i Concours d’Elegance før vi pakket sammen og avsluttet. Treffet var veldig vellykket og vi håper å kunne samarbeide med Rogalandsavdelingen til neste år også.

Tekst: Thomas Walter-Johannessen

Foto: Andreas Dalaker              Flere bilder finner du i Galleriet!