Søndag 9. september ble årets siste banekjøring avviklet på Eikås. Som så ofte startet dagen litt grått og trist, og jeg så ikke spesielt lyst på det da jeg gikk ut døren hjemmefra og det BØTTET ned…

Monica pisket sitt nye leketøy rundt banen…

MEN – som så mange ganger før, når vi bare får rigget oss til og kommet i gang der ute, sprakk skydekket opp og det ble riktig så fint utover dagen, heldigvis… for en vindkule avlivet kjapt partyteltet vårt! Regnet på morgenkvisten skremte nok bort en del av deltakerne, men vi var da rundt 20-25 biler i depot og utpå banen i løpet av dagen, og det må vi vel si oss fornøyde med.

Jarle startet høstjakta med en kanon så stor at selv Jan Erik «hihi» Larsen ikke hadde stukket loffen sin i den…

Årets siste løp i BMWCup 2012 ble også avviklet, denne gang med veldig gode og like forhold på banen. Veldig god innsats av de fleste, og til slutt skilte bare rundt 0,5 sek mellom 1. og 3. plass i klasse 2. Dagens vinner i klasse 1 ble Paul Solhaug i sin E90 320d, med Rune Lomelde og Alex Mehmet på de to neste plassene. Klasse 2 ble toppet av Geir Hatland i E30 M3 med Terje Bergsvåg og Hans-Jacob Alsaker på plassene bak.

Full konsentrasjon i Master Driver!

Dermed er det bare å takke alle deltakere på våre banetreff for frammøtet i år, og husk at banesesongen alltid starter på isen i januar/februar – følg med her på nettsidene for mer info!

Utover høsten blir det også andre typer aktiviteter: Det blir mekketreff i løpet av noen uker, og noe litt mer sosialt med bl.a. premieutdeling for årets cup i oktober/november en gang. Følg med!

Flere bilder finner dere i albumet fra treffet i galleriet 🙂