Mai, fint vær og vårmønstring på Lagunen – det er tre ting som er tett knyttet sammen om våren her i vest. Av en eller annen merkelig grunn blir det «alltid» kanonvær når det er vårmønstring, og i år var det helt fantastisk. Årets treff var av naturlige grunner flyttet fra Kristi Himmelfartsdag (17.mai) til søndag 20. mai, og det viste seg å være et sjakktrekk i forhold til været i alle fall!

Årets utstilling satte ingen rekorder i forhold til antall biler eller besøkende, men med over 800 biler innenfor portene og rundt 6000 publikummere tror jeg arrangørene var rimelig fornøyde. Langhelg og fint vær frister kanskje noen til andre aktiviteter enn vårmønstring, men du verden – det var da rikelig med folk uansett. Kjekt å se at mange står rundt bilene våre og diskuterer detaljer eller forteller røverhistorier «fra den gang DE var ung…» osv 🙂

For vår egen del gikk det litt tregt med påmeldingene i starten, men to dager før hadde vi fylt opp alle våre 11 plasser med 12 biler (!) og fått til en ekstra rekke med biler inne i garasjen også – totalt var vi nesten 25 deltakere fra BMWCCN Hordaland. Veldig synd at vi ikke får flere plasser ute på parkeringen, for det var mange flotte eksemplarer som hadde fortjent å skinne ute i solen i stedet for inne i en «mørk» garasje…

Ute på parkeringen hadde vi med oss en drifterigget E30, en E30 M3 med 4.0 V8, en hvit 1M Coupe, en E34 M5, en E24 633CSi, en E46 facelift, en hvit E39, to flotte E36 coupe og en E36 M3, en E92 Coupe og Sylvias helt ferske Z4 3,0i. Inne i garasjen hadde vi en E39 Alpina B10, fire sinnsykt flotte E91 og E92, en E30 M3 og en E36 M3.

Bildene taler nok for seg selv, sjekk galleriet her: http://bmwccn.no/hordaland/galleri/

Takk til alle medlemmer som stilte ut bilene sine sammen med oss, og ikke minst en stor takk til Sandven AS på Kokstad for generøst utlån av sin nydelige hvite 1M – en bil som må være det ypperste som finnes innen kjøreglede for tiden 🙂