Tirsdag 19. juni kl 18.00 ble vi invitert på dekk/felg/motorsport-treff hos Dekk-Felg i Kanalveien, sammen med VW-Audi klubben i Bergen.

Regjerende europamester i Rallycross, Andreas Bakkerud holdt et lite foredrag om seg selv, bilen og veien til tittelen som europamester. Det var veldig interessant å høre hvor små marginer det faktisk er de jobber med i forhold til justering av hjuloppheng og alle smådetaljer som kan påvirke at man tjener inn noen hundredeler her og der.

Ønsker du mer informasjon om Andreas Bakkerud, sjekk ut hans hjemmeside www.mrbabyblue.com

 

Vi fikk ellers en liten introduksjon av Dekk-Felg som firma og ble presentert for diverse spesialtilbud som de kunne friste med denne kvelden. Der var svært gode priser på blant annet Gulf oljer, Meguiars bilpleieprodukter og Evapomat klimarens. I tillegg ønsket de å tilby oss som bilklubb de beste prisene på dekk og felg i regionen, og vi ble oppfordret om å be våre medlemmer ta kontakt for å få ekstra gode klubb-priser.

(For the record – vi var EN bil mer enn VW-Audi ute på parkeringen 😉 )

Vi har vært på treff hos Dekk-Felg før – her finner du info fra den gangen:

http://www.hattertainment.no/bmwhordaland/aktiviteter/20100316_dekkfelg/df.htm