Rullekakebil

Det er ikke alltid vi har været med oss her i vest – det er i alle fall sikkert! Søndag 21. august var det igjen tid for banetreff på Eikås Motorsenter, og værvarselet kvelden før satte nok dessverre en effektiv stopper for noe av frammøtet denne dagen. Morgenen startet med lett yr, og fortsatte med regn, før vi fikk et lite opplett i starten av MasterDriver – og så bøttet det på igjen!

Likevel ble det etter hvert litt biler på banen, og det var i alle fall enkelt å sladde rundt uansett hvilken redskap man brukte. I mange tilfeller gikk det (selvsagt) helt rundt, men hva gjør vel det når man er på en lukket bane og alle kjører samme vei 🙂 Sondre M. fikk etter hvert skikkelig dreis på sin 318is, ikke vanskelig å se at han går i sin fars fotspor…

SondreSladd

Vi fikk også gleden av å ha en meget pen e34 540 med manuell kasse utpå, bygget av far og sønn, men tuktet av sønnen denne dagen. Til tider meget bra kjøring til å være nybegynner, og det er skikkelig gøy å se at noen tar tingene såpass kjapt som dette – regner med vi ser mer til denne doningen på fremtidige treff.

540Nybegynner

Vi hadde også med noen deltakere fra Bergen Gatebilklubb på treffet, kjekt å se at de endelig har skjønt hvilken bil som gjelder – de stilte med 2 stk E30 som fikk skikkelig pisk runde etter runde. Den ene deltakeren fikk sågar en liten oppmerksomhet på slutten av dagen for sin utholdenhet med sin særdeles lettsnurrende bil 🙂

HvilkenVeiErRiktig

Dagens MasterDriver ble avviklet på rimelig vått føre, så det ble ikke de helt store rundetidene. Vinner i klasse 1 ble Terje Bergsvåg med Håkon Eide og Roger Bjørkum på de neste plassene, mens klasse 2 ble kuppet av Erik Sagedal foran Hans Jacob Alsaker og Rune Lomelde. Disse fikk alle med seg gavekort fra GS Bildeler hjem igjen, og det kan jo være nyttig dersom man har «brukt opp» litt plast på støtfangeren eller mistet et grøftelys i løpet av dagen…

Nils-i-svingen

Da gjenstår det bare å minne om årets siste banetreff her i Hordaland, søndag 25. september – mer info kommer etter hvert.

RESULTATER:  MASTER DRIVERBMW CUP