Oppstilling til MasterDrive

Super dag på Eikås Motorsenter, med solskinn og tørr bane. Alt lå til rette for mye fart og spenning. Flere nye biler var møtt opp for å bli pisket rundt banen. Kunne absolutt vært enda flere deltakere, men vi som var der måtte i alle fall ikke kjøre i kø! Artig!

På MasterDrive var det intet å gjøre med superbilen til Hans Jacob. Slo til med dagens beste tid, men var et godt stykke unna sin egen banerekord. Så selv han har forbedringspotensiale. Selv kapret jeg andreplassen foran Roger’en.

I standardklassen var det Arne Wangen som vant foran Alex Mehmed.

Mr. Tangen hadde et litt ublidt møte med ene dekkstabelen, men det også gikk heldigvis bra. Det er derfor det er greit å prøve grenser på bane, hvor man kan gjøre det uten for store skader.

Jeg vet at Terje Bergsvåg & Co har jobbet hardt for å få bilen sin klar til dette treffet, men dessverre ble det nok litt for mye å gjøre. Men bilen, som fikk seg en «flikk-flakk» på gatebil-treffet, er snart på veien igjen. Det blir nok bra.

Da de fleste var dratt da klokken slo 1700, skal vi sørge for at vinnerne får sine premier i ettertid.

Takk til alle som var med å gjorde treffet til det det ble! 🙂


Resultater: MasterDriveBmw Cup 2011

Bilder: Hattertainment(10)