IMG_4244_Large

Som vanlig blir det hver Kristi Himmelfartsdag arrangert  vårmønstring på Lagunen i Bergen. Her stilles det ut biler i alle aldre, farger og typer – og der var vi selvsagt med for å vise fram noe av det vår klubb kan by på også. Vårmønstringen er et samarbeid mellom noen av de større bilklubbene i Hordaland, og i fjor var det hundrevis av biler og tusenvis av publikummere som møtte opp.

IMG_4277 (Custom)

 

Det er vanligvis ikke noe problem å fylle de 11 plassene vi har fått de siste årene, og vi må stort sett sortere ut litt for å få best mulig bredde og aldersforskjell på bilene som medlemmer ønsker å stille ut – og det måtte vi også i år. Vi hadde som vanlig flere som ønsket plass enn vi hadde fått tildelt av MKIB som arrangerer, men grunnet noen forfall i siste liten måtte vi putte inn et par «reserver» vi hadde på listen for å fylle alle plassene fra morgenen av. Det er faktisk litt viktig at plassene «brukes opp» så tidlig som mulig, da vi kan bli fratatt plasser som står ledige – eller i verste fall få færre plasser tilgjengelig neste år.

IMG_4254_Large

Utvalget i år ble ikke like variert som vi har hatt tidligere, noe grunnet forfall og noe grunnet liten bredde i påmeldingene. Vi fikk heller ikke vite tildelt antall plasser før en uke før arrangmentet, og det er ikke alltid man har muligheter til å bli med på så kort varsel. Dermed ble det kanskje litt overvekt av nyere modeller – men der er jo også mye fint å se på. Været var dessverre ikke helt med oss i år, det var fint men kaldt og grått til omtrent kl 13.00, da begynte det å lekke vann fra himmelen og det satte en effektiv stopper for utstillingsgleden hos de fleste dessverre…

IMG_4249 (Custom)

Ønsket vårt til neste år er todelt: Flere biler av eldre årgang, gjerne fra tidlig veteran til slutten av 80-tallet – og selvsagt at vi blir tildelt flere plasser som vi kan tilby medlemmene våre. Oppfordringen er herved gitt, vi tar imot forslag lenge før vårmønstringen 2012 er planlagt vi. Har du et garasjeprosjekt, eller noe spesielt av BMW/Mini/RR stående så gi oss en lyd på mail hordaland@bmwccn.no i god tid – så har vi deg på listen 🙂

 IMG_4247 (Custom)

635CSi Vårmønstringen 2011