Søndag 26.10 15 var vi invitert til det nye vaskeanlegget til Kärcher i Bergen. Anlegget ligger på Kokstad, like bak Sandven AS.

I butikken ble vi vist rundt, og det ble gitt en fin presentasjon på Kärchers produkter. De oppmøte fikk gode tilbud og rabatter på forskjellige produkter, samt på bilvask i det nye anlegget.

Vi ble behørig vist rundt på vaskeanlegget også, og etter hva vi fikk forståelsen av er dette et TOPP anlegg for bilvask. Flere fikk prøve anlegget på sine biler, og de var veldig fornøyde.

Forskjellige produkter ble også loddet ut til de oppmøtte, med hovedpremie en «steikje bra» Kärcher Høytrykkspyler. Så her var det en som ble veldig glad, og alle andre veldig misunnelig!

Etter besøket hos Kärcher kunne vi med nyvaskede biler sette kursen sørover på cruising! Turen gikk gjennom Fana og opp på Fanafjellet hvor vi hadde et lite stopp. Deretter gikk turen vider mot Os. På Hatvik fergekai snudde vi, og kjørte tilbake mot Bergen. På Søfteland v/ER-AN vegkro stoppet vi og spiste god mat.

Etter at alle var fornøyd, kjørte vi hver til vårt.

Været var ikke det beste i dag, men likevel ble dette en fin tur. Takk til alle fremmøtte.

 

—————————

 

INVITASJONEN:

Vi kan vel ikke skryte på oss at vi har hatt for mange cruisinger i år, så nå er det sannelig på tide med en skikkelig tur – før snøen kommer!

Førstkommende søndag, 26. oktober har vi fått muligheten til en presentasjon av det nye vaskeanlegget til Kärcher i Bergen. Oppmøte for cruisingen blir derfor kl 12.00 utenfor Kärchers anlegg, like bak Sandven AS på Kokstad.

I forbindelse med treffet ønsker Kärcher å tilby oss følgende:

  • Poleringsvask til 199,- (koster vanligvis 259,-)
  • Sølvvask til 99,-(koster vanligvis 169,-)
  • 30% på vaskekort, fra kr 1000,- og oppover.

Det blir også enkel servering med kaffe og tebrød. I tillegg kommer vi til å lodde ut en skikkelig Kärcher-premie blant de oppmøtte, den som kommer får se …!

Tanken er at vi etter treffet på Kokstad kjører innover Hardangerfjorden et stykke, via Strandebarm tilbake til Os og Søfteland, der vi stopper på ER-AN kro for en felles matbit. Vi teller opp før vi reiser fra Kokstad, slik at maten er mest mulig klar når vi ankommer på Søfteland.

PS – husk at klokken stilles en time TILBAKE natt til søndag 😉