For oss ble det avreise fra Bergen torsdag ettermiddag. Vi hadde avtalt å møte en gjeng på Trengereid kl 16.00, men da vi kom til Trengereid var det kun en bil som hadde møtt opp. De andre stod i kø pga. av kraftig snøfall. Uansett ville vi møtes etterhvert.

Vi ankom Borgerstuen ca kl 23.00 utenom de andre som tok selvforskyldt strafferunde over Filefjell.

Fredagen startet med bra bane og vi fikk kjøre så mye vi ville, men Sondre og Svein Tore fikk svinghjul havari på bilen etter bare tre runder. Lite show fra Team Norman, kun et lite mellomaksling havari, men det løste Norman med å starte opp et nyinnkjøpt vintervrak som han hadde på hengeren. Ellers så gikk det som vanlig utover diverse plastdeler på de fleste bilene.

Det var mange nye biler og personer vi ikke har sett hos Hebbe før. Veldig positivt og håper de også kommer på Eikås og Voss, når  sesongen starter. Yngve Tveiterås dukket opp med E30 snakeoil og Volvohjerte. Yngve klemte til og vant breisladd konkurransen.

I år var det 10 års jubileum hos Hebbe. Dette ble feiret i lavoen med kake fra Borgerstuen og med Hebbe.

Det ble en del kjøring på Lørdagen også, etter at vi hadde lånt slepebilen til Hebbe og fått fjernet diverse lokale helter fra snøfonnene rundt banen. Det ble avholdt breisladd konkurranse med 2 premier beste og verste. Yngve vant og Terje vant fiaskoprisen med 360 grader og rett i harde snøkanten.

Lørdag kveld var vi 35 personer samlet til deilig middag på Borgerstuen, med påfølgende premieutdeling og quiz.

Vil takke alle for en svært minnerik helg!

Hilsen Nils Eivind Søfteland

Bilder:
Video:

 

Resultater:

 

———-

Invitasjonen:

Tradisjonen tro starter nyårets sesong med kjøring på isbane i Sigdal, 30-31 januar 2015.

Isbanekjøring er utrolig lærerikt og vi inviterer til en helg med moro for BMWCCN Hordalands medlemmer med venner. Stedet er Hebbes Racing Club som holder til på Nedre Solevann i Sigdal ca 45 minutter fra Gol. Hebbes stiller med banemannskap og lavvo med salg av mat og drikke. Ingen forhåndspåmelding for kjøring på banen.

Årets program for kjøring er noe endret da vi kjører:

Master Driver                         lørdag kl 1000

Breisladd                                 lørdag kl 1400

Pris:

800,- for kjøring 2 dager (250,- for ekstra sjåfør)(med forbehold om prisendring)

250,- for engangslisens kommer i tillegg

Kjøring på banen:

Fredag fra 0900 -1700

Lørdag fra 0900-1700

Søndag fra kl 1300 for de som ønsker…

Overnatting og mat:

Eggedal Borgerstue eller egen privat innlosjering.

Veldig bra rabatt for dem som kommer torsdag kveld!

For booking, spør etter Elisabeth – ref. ”BMW CCN Hordaland”.

Viktig å få booket overnatting så raskt som mulig.

Kontakt Elisabeth på 32714618 / 92639463

post@eggedal-borgerstue.no

www.facebook.com/eggedalborgerstue