Lørdagen var egentlig avsatt til sesongåpning på Voss med banekjøring og grilling. Men med DET været denne helgen, med snø og drittvær, måtte vi se oss nødt til å avlyse Vossa-treffet. I stedet fikk vi raskt organisert en Cruising for dem som uansett hadde satt av dagen 🙂

Oppmøte var på Vestkanten, ved ESSO i Loddefjord. Totalt 8 biler var klar for litt kjøring. Selv valgte jeg å vekke Warsteineren fra dvalen, og fylte vårluft i dekkene, og vasket myggel fra interiøret. Med boost og litt kjærlighet ble det liv igjen. I andre enden av «skalaen» møtte Paul med sin nye hvite M3. En fantastisk flott bil, som også skulle lede an på turen.

Fra Vestkanten kjørte vi vestover mot Sotra. Vi kjørte heldigvis mot køen som hadde samlet seg etter stengt Lyderhornstunnel retning Bergen. På Statoil ved Fjell hadde vi første stopp. Her ble det billige hot dogs (10,-), og Daim-boller og sjokolade m.m. Dermed var frokosten unnagjort.

Turen gikk videre fra Fjell, over Møvik/Sekkingstad til Ågotnes. Føret og været var helt greit, og det er ikke noe å si på veiene på Sotra. Noen utfordret også litt i svingene som fulgte, men vi kom oss i alle fall hele fram alle sammen.

Tanken var å stikke nedom til Steinar på Blomvåg Fjordhotel, men der var det konfirmasjon. Vi fortsatte turen ut til Hellesøy, hvor vi snudde og kjørte tilbake til Ågotnes.

På Ågotnes tok vi en rast på Public Cafe og bar, med litt brus og generelt bil preik.

Da vi satte kursen hjemover var heldigvis køene borte, og vi kom oss tilbake til sivilisasjonen uten problemer.

Ellers får vi bare takke dem som valgte å ta turen sammen med oss, og satser på å se dere alle igjen på neste BMW treff.

Vi satser på å få tatt igjen Vossa-treffet ved en senere anledning, samt at vi vil også forsøke å få til et ekstra treff på Eikås. Dette vil vi komme tilbake til, så bare følg med på Terminlisten.

BILDER FRA TUREN