Etter en lang, våt vinter var det atter en gang på tide å sparke i gang våren her på vestlandet. Vi gikk derfor til det som kanskje er BMW-entusiastbutikk nr 1 i Hordaland – GS Bildeler på Kokstad – og avtalte å starte 2012 sesongen der onsdag 14. mars.

BMW_1M

Sven er aldri vanskelig å be, og han disket sågar opp med knalltilbud på Castrol olje, dekk, klær og bilpleieprodukter i fleng. Det tok litt tid før folk begynte å sige på, sikkert litt jobb og diverse som måtte gjøres unna først, men vi var nok 30-35 stykker innom på det meste – noe vi må si oss fornøyde med. Det ble kanskje mest dekksparking og bilprat  blant de frammøtte, men jeg så da en og annen som forlot åstedet med et dugelig antall oljeflasker også.

Noen av de som dukket opp ville nok også ta en 1M Coupe nærmere i øyesyn, for anledningen utlånt av en velvillig Torstein på Sandven AS. 1M er nok drømmebilen for noen og enhver i BMW-miljøet, bare så synd at man må svi en hel stabel med kredittkort for å slå kloa i den her i avgiftslandet Norge. Til nærmere 1 mill er det kanskje andre alternativer som er mer fornuftige, i alle fall hvis man har familie og barn…

Tusen takk for at GS Bildeler åpner dørene for klubben så vi kan ha sånne medlemstreff, vi i styret setter stor pris på serviceinnstillingen til Sven og gutta hans der oppe – og det regner jeg med resten av medlemmene våre gjør også.

Mvh. Styret.

—-

Slik lød innbydelsen:

 

På tide å hamstre inn til vårpussen? Sjekk disse tilbudene:

BMW olje 0-40 99,- pr liter
BMW olje 5-40 79,- pr liter
Castrol TWS Motorsport 10-60 119,- pr liter

Noen utvalgte sommerhjulsett som står i utstilling til redusert pris. Kun utstilling.
Løse vinterdekk – 55 %. Gjelder det som er på lager i Bergen. Sonar, Falken og Nokian.

Original gummi matte sett – 25 %
Stoff matte sett , alternative vare. – 30 %

Visker sett – 30 %

Alle BMW klær – 20 %, også på det vi må bestille.
All BMW bilpleie produkter – 20 %, unntatt GS Bøtten med utvalgte produkter, fast pris 449,-

Det vil også være andre ting som blir merket med «kveldens pris» på produktet, blant annet Navi/Multimedia spiller gammel type til E90 og E46 – den som kommer får se… 🙂

…det er vel liten tvil om hvor du befinner deg på førstkommende onsdag kl 17.00?

Enkel servering, vel møtt!