NostebodenPanorama

I N V I T A S J O N

Vi gjentar suksessen fra tidligere og på vegne av styret i BMWCCN Hordaland inviteres herved alle medlemmer m/følge til nok en  «Derrick-aften» fredag 4. november i Nøsteboden selskapslokale. Nøsteboden er en flott gammel sjøbod som er innredet som selskapslokale og ligger like ved Hurtigruteterminalen/Askøyferjekaien i Bergen sentrum (http://www.nosteboden.no)

I år har vi valgt «Husets Koldtbord» med dessert og kaffe – og man kjøper all annen drikke fra egen bar i lokalet.

Vi kommer selvsagt til å ha premieutdeling for årets BMW Cup, det vil som vanlig bli lotteri med flotte premier sponset av diverse bedrifter, garantert en skikkelig  BMW-Quiz, bilder/film fra årets sesong, og annen moro – den som kommer får se…!

Vi ønsker at alle skal være på plass innen kl 18.30, og «Elgen» bar – en skikkelig tysk bierstube – er åpen fra kl 16 for dem som vil være helt sikre på at de når middagen. Vi kan ha lokalet utover kvelden til de stenger så lenge det ikke går ut over inventaret…

Påmelding:
Bindende påmelding sendes på mail til hordaland@bmwccn.no innen mandag 31. oktober

NB! Viktig at denne fristen holdes, da vi bestiller mat til det antallet deltakere vi har den dagen.

Prisen blir 250kr for medlemmer og 450kr for ikke-medlemmer – dette betales kontant ved ankomst, eller på forhånd til klubbens konto: 0539.78.18553 (husk å skrive navn og antall på innbetalingen).

Drikke kjøpes i baren – medbragt er selvsagt ikke lov.

Pent fritidsantrekk, gjerne med innslag av Derrick eller Harry Klein hatt/frakk/briller 🙂

Velkommen!
Ståle Martinussen

Formann