Søndag 25. mai var det duket for BMW-dag hos Sandven på Kokstad. Vi var da inviterte til å både stille ut våre egne biler og se på diverse godsaker som Sandven har i butikken for øyeblikket.

Sandven har for tiden inne et meget attraktivt utvalg av M-biler, og vi fikk studert nøye både 1M, E90 M3, E92 M3 og E61 M5 – i tillegg til medlemmer som også dukket opp med både e36 M3 og ikke mindre enn TO stk 1M. Dermed fikk vi alle tre valører av 1M på ett sted: Sort, Hvit og Valencia Orange!

 

Vi fikk også se hvordan en 30 år gammel E30 kan se ut i helt original stand når den bare har gått 52.000km! Ganske utrolig at slikt fortsatt finnes – og ikke minst at den har fått en eier som åpenbart har tenkt å beholde den sånn, tommelen opp til deg!


Noen benyttet sjansen til å få en prøvetur med Jaguar F-type med 500hk, og det så ut for at det gikk en del dekk i løpet av dagen ja… Moro også med Segway i to varianter som stod tilgjengelig for prøvekjøring. Det skal bli moro å se hvor lang tid det går før man blir hylt forbi i morgenrushet av en rekke med dresskledde eiendomsmeglere på Segwayer i 20km/t på fortauet innenfor – noen kommer nok til å kjøpe dem, selv om man må ut med 50 laken for moroa i minste utgave 🙂

Til stede var også kundemottaker, BMW fagtekniker og deleselger fra Sandven Service, så de som ønsket det fikk ta enkle diagnoser samt bestille deler og arbeid, med 15% rabatt på deler og arbeid den dagen. En god del småbulker ble også rettet for en rimelig penge, fascinerende å se hvor kjapt og «enkelt» man kan fikse slike ting – når man bare har verktøyet og 18 års erfaring i faget…

Vi vil også rette en stor takk til dere som sto og grillet og laget mat til oss som var på eventet. Dere gjorde en knakanes god jobb! Det er ikke vanskelig å like slik innsats!

Takk også til alle frammøtte, og ikke minst Sandven AS som trommer i gang slike event for oss bilentusiaster!

BILDER:

 

———–

Invitasjon:

Følgende aktiviteter står foreløpig på plakaten:

  • Sandven Service utfører diagnose, og har teknikere på jobb som kan ta enkle diagnoser og svare på spørsmål.
  • 15% rabatt på deler og arbeid som bestilles denne dagen.
  • Tilbud på klimarens.
  • Bulkedoktoren” kommer og reparerer småbulker.
  • En leverandør av bilpleie demonstrerer lakkforseiling ”før og etter” + produkter.
  • Det kommer bilglass leverandør og reparer steinsprut.
  • Det blir enkel servering, pølser, brus og kaffe.
  • Det blir litt «give-aways«.
  • Bilutstilling.

Sandven AS stiller ut diverse biler og vi håper BMWCCN medlemmer vil stille ut sine biler, ta kontakt med Torstein Tveit på mail (torstein@sandven.com) for «påmelding». Bilene kan stå under tak dersom det blir regn.

Oppfordrer medlemmer som har litt «spesielle» biler til å stille, gjerne eldre, orginale, uorginale, ombygde slik at vi kan vise litt for enhver smak. Det blir muligheter for å vaske bilene dersom noen ønsker det før utstillingen.

Du finner mer info om Sandven Service her: http://www.sandven.com/index.php/service/sandven-service/

VELKOMMEN!