Foto: Leifen / Ståle M.

Søndag 03.11.13 var det siste banekjøring for Bmwklubben Hordaland for i år. Stedet var Eikås Motorsenter. Grunnet at vårt vanlige treff på Voss utgikk i år, på grunn av snø, har alle tre løpene i år vært på Eikås.

Værmeldingen var ikke de beste i forkant av treffet, og kanskje gjorde det til å oppmøtet ikke var helt optimalt.

Men heldigvis kan værmelderene også ta feil, og det ble oppholdsvær hele dagen. Overskyet med gløtt av sol, nattens regn, gjorde at banen var våt og utrolig glatt noe som gjor at bilene snurret og havnet på gresset en del ganger. Det var vanskelig å takle det varierende underlaget. Litt kjølevæske hjelper jo også på…

Geir og Leif hadde også en «konkurranse» om å ta 360 i enden av langstrekket, og kjørte vel godt over 30 runder på rad med minimalt mellomrom, knallgøy og meget publikumsvennlig:

Leifen lånte også bort rullegardinen sin til Kimmen som til en forandring tok «helt av» ute på banen og gjorde en liten justering av bak fangeren. Slapp av, alt kan fikses på Longhill Racing!

Det ble mye familiekjøring i dag og sjåførene lånte gladelig ut passasjer setet sitt til ivrige publikum som fikk seg en kjøretur helt uten om det vanlige.

Paul hadde med segbåde gode gamle CS’en sin, og sin nye M3, og la ingenting imellom når han skulle teste skyvet i 8’eren. Etter mye testing og programering ble det tilslutt en del blårøyk og piruetter. Ikke den mest effektive kjøringen men utrolig morsomt og se på. Etter litt «gartnerarbeid» så ble banen som ny igjen når vi nærmet oss slutten for dagen.

På Masterdriveren var det Jan Cato Vestvik som kom inn fra sidelinjen, og vant klasse 2 med sin strøkne sedan M3 e36 3.2.

Dermed var også BMW Cup 2013 over, og plassene er nå behørig fordelt. Vi gratulerer vinnerne!

Vi kan nå la bilene kjøle seg ned, og lade opp mot neste sesong.

Vi prøver å få til isbanekjøring i jan/feb 2014. Følg med på terminlisten.

RESULTATER MASTER DRIVER:

RESULTATER BMW Cup 2013:

BILDER:

VIDEO:

 

—————————————–

 

INVITASJONEN:

Vi inviterer herved til BMW treff på Eikås motorsenter for avdeling Hordaland, søndag 03.11.13.

Vårt planlagte treff på Voss i vår utgikk som kjent etter litt «værproblemer». Men vi har altså nå fått anledning til en siste banekjøring på Eikås i år førstkommende søndag kl 12-16.

Dette blir også siste runde i årets BMWCup, så nå skal ting avgjøres. Vi satser på sol og 15-20 grader!!

Oppmøte og teknisk kontroll fra kl 10.30, og obligatorisk førermøte kl 11.45 for dem som skal ut på banen. Møt fram i god tid slik at vi unngår forsinkelser. Husk å sjekke olje, bremsevæske og kjøleslanger før start. Husk å ta med kontanter, førerkort, og medlemskort for de som har det.

PRIS: Kjøring koster kr. 300,- pr. bil, og kr. 100,- for ekstra sjåfør på samme bil (maks 2 sjåfører pr. bil).

PROGRAM:

10.30 – 11.45 Oppmøte og teknisk kontroll av bilene.

11.45 – 12.00 Obligatorisk førermøte for alle som skal ut på banen (NB! Les baneregler)

12.00 – 13.30 Frikjøring og Familiekjøring, heat à 25min.

13.30 – 15.00 MasterDriver.

15.00 – 16.00 Frikjøring og Familiekjøring, heat à 25min.

16.00 – 16.15 Avslutning med premieutdeling.

 

Vi oppfordrer alle deltakere (og andre) til å delta i opprydding og kosting av bane osv. etter treffet, samt kaste boss og samle flasker i dertil egnede spann.

Det vil bli diverse kiosk salg.

Vel møtt

Styret